Koncern

Obadja AB är ensam ägare till REHOBOT-gruppen. Vår fastighetsgren Destomer AB är moderbolag för den del av koncernen där vi äger de fastigheter där vi bedriver verksamhet.

Rehobot Hydraulics AB

REHOBOT Hydraulics har ett omfattande produktsortiment av hydrauliska cylindrar, hydrauliska pumpar, räddningsutrustning, domkrafter och verkstadsutrustning. Det brittiska systerbolaget REHOBOT Ltd. arbetar med försäljning, service och lager, vilket även det amerikanska systerbolaget REHOBOT, Inc. gör.

Simson Power Tools AB

Simson Power Tools AB utvecklar, tillverkar och säljer hydrauliska domkrafter och verktyg av högsta kvalitet sedan 1952. Simsons kompaktdomkrafter är bolagets mest kända produkt, som kombinerar hög kapacitet, pålitlighet och kvalitet med användarvänlighet och låg vikt.

Rehobot Rotex AB

REHOBOT Rotex AB tillverkar ett omfattande produktsortiment av automatsvarvade detaljer, exempelvis gänginsatser, stift och distanser, i Partille.

Destomer AB

Destomer AB förvärvar industrifastigheter som ägs av olönsamma bolag för att möjliggöra att de på så sätt kan frigöra kapital till deras huvudverksamhet. Destomer äger även Obadja-koncernens egna fastigheter.

Besök respektive hemsida genom länkarna nedan!

Rehobot Hydraulics i världen